• verolg1.jpg
  • verolg2.jpg
  • verolg3.jpg
  • verolg4.jpg
  • verolg5.jpg

Speeltuin Rivierenwijk is een speeltuinvereniging die volledig draait op vrijwilligers. De belangrijkste werkzaamheden zijn het onderhouden van speeltoestellen en groen, het maaien van het gras, het onderhouden van de moestuin, het beheer van het gebouw, organiseren van activiteiten, communicatie en het reguliere bestuurswerk.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. De hoeveelheid tijd die deze werkzaamheden kosten kunt u zelf bepalen. Het kan varieeren van enkele ochtenden per jaar tot wekelijk een paar uurtjes.

Momenteel zoeken we in ieder geval nieuwe vrijwilligers voor het onderhoud, vrijwilligers die willen helpen bij de kinderdisco's, extra vrijwilligers die de skelters op vaste tijden buiten willen zetten en drie nieuwe bestuurleden, een secretarispenningmeester en een algmeen betuurslid.

Vind jij het leuk om deel te nemen aan een van de werkgroepen, af en toe eens te komen helpen of ben je geinteresseerd in een bestuursfunctie stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jouw hulp is van harte welkom.

speeltuin klein 1  speeltuin klein 2  speeltuin klein 3  speeltuin klein 4  speeltuin klein 5  speeltuin klein 6